Zijn jouw websiteteksten klaar voor 2021?

Kom je er maar niet aan toe om goede teksten te schrijven voor je website? Zijn de teksten op jouw website niet meer up to date, of maak je online niet de indruk die je wilt maken? Kennismaken communicatie helpt je.

Nieuw of herschreven
Kennismaken communicatie schrijft frisse nieuwe teksten, of herschrijft bestaande teksten voor je website. Voordat we aan de slag gaan, bespreken we wie jouw ideale klant is en wat deze klant drijft. Op basis van deze informatie worden teksten geschreven die perfect zijn afgestemd op de klanten die jij wilt aantrekken.

Vaste prijs van A tot Z
Je betaalt altijd een vaste prijs voor het (her)schrijven en redigeerwerk. Bovendien ben je gegarandeerd van een grondige laatste check zodra de teksten klaar zijn, óók op het moment dat ze op de website geplaatst worden. Het plaatsen van teksten zorgt soms alsnog voor fouten, die haalt Kennismaken communicatie eruit zodat jij zeker bent van foutloze teksten op je website.

Prijsindicatie (exclusief btw):

  • Schrijven van nieuwe teksten, redigeerwerk en laatste check bij plaatsing:
    • Per pagina € 150,-
    • 5 pagina’s € 700,-
  • Herschrijven van teksten, redigeerwerk en laatste check bij plaatsing:
    • Per pagina € 130,-
    • 5 pagina’s € 600,-

Vrijblijvende online afspraak
Wil je meer weten over hoe Kennismaken communicatie te werk gaat? Maak dan een vrijblijvende afspraak die uiteraard corona proof plaatsvindt via Microsoft Teams of Google Meet. 

Bel of WhatsApp

 

Ik hoop kennis met je te maken!